De Voedende Vrijdagmiddag

– online meet-ups via Zoom om weer te landen bij jezelf –

Een vrijdagmiddagborrel was natuurlijk leuk (toen je ze nog had …) en wat je werkelijk nodig hebt is voeding voor hart en ziel. Friday for the soul!

Daarom is er aan het eind van de week dit moment om te landen bij jezelf. Om weer thuis te komen, om je eigen grond te voelen waarop alles kan dragen. Je weet de hele week wel wat je nodig hebt, maar ja; je werk, de tijd, de kinderen, nog even dit en nog even dat … Dus we doen het samen. Zo ga je bewust en gegrond het weekend in.

Wat houdt het in?

Het is een online meet-up via Zoom in een open, verbindende en veilige setting. Met een wisselend thema en de mogelijkheid je eigen onderwerp te kiezen.

Er is een meditatie om af te stemmen op jezelf, schrijf- en tekenoefeningen om in beeld te brengen wat aandacht nodig heeft en ruimte voor reflectie en delen.

Anderhalf uur voor jou. Thuiskomen, verbinding, creatiekracht. Omdat de tijd voor jezelf er in alle dagelijkse dynamiek steeds weer bij inschiet. Omdat je gewoon stil wilt staan bij wat er is. Of omdat je verdiepend contact mist in deze rare tijden.

Wil je meer weten of eerst kennismaken? Neem gerust contact op. Van harte welkom!

‘Heel fijn om contact te maken met mezelf, met wat er is en dat zo tot uitdrukking te brengen in woord en beeld. Heerlijk!’

‘Leuke creatieve opdrachten om met het thema aan de gang te gaan en een goede verdeling tussen zelf iets doen en delen. Uitnodigend, inspirerend en speels.’

Data Vrijdagen
nieuwe data volgen

Praktische informatie

Locatie online: Zoom – je krijgt een link toegestuurd

Tijd: 15.30 – 17.00 uur

Prijs: € 11 incl btw

Aanmelden of een optie nemen

AV

Nieuwsbrief

Contact

Heb je interesse, wil je wat vragen of kennismaken?
Je bent van harte welkom!

Bel of whatsapp op 06 – 12 12 19 13
of mail naar hallo@anitapardijs.nl

Postadres: Postbus 6063, 9702 HB Groningen
Locatie sessies: Coachingshuis Groningen

06 - 12 12 19 13 | KvK Groningen 82144222 | © 2020 - 2021