Selecteer een pagina

Trainingen

Ik geef trainingen om het licht op jezelf te schijnen. Stilstaan bij wie je werkelijk bent en vormgeven aan wat je werkelijk wilt.

Op vrijdagochtenden ben je welkom voor het creëren van zelfinzicht door tekenen, schrijven, collages maken. In het najaar gaat er een verdiepingsgroep starten met driewekelijkse bijeenkomsten. Heb je interesse, stuur me een berichtje!

Anita Pardijs

Zelfinzicht door de kracht van creatie

Vrijdagochtenden in het Poortershoes in Groningen

Heb je tijd op vrijdagochtend en wil je ontdekken hoe schrijven, tekenen of het maken van een collage je inzicht en verdieping geeft? Of misschien weet je al hoe fijn dit werkt en kom je er steeds niet aan toe?

Let’s create together! We gaan elke keer iets maken aan de hand van een thema, een opdracht of een vrije insteek. Door het gebruik van creatieve werkvormen zet je letterlijk en figuurlijk iets in beweging. Zo kun je zonder dat je hoofd zich ermee bemoeit ontdekken wat zich wil laten zien, krijg je inzicht en inspiratie. Inzicht in je jezelf, je leven en je vragen. Express your Self.

De creatieve opdrachten vul ik soms aan met een ondersteunende oefening, meditatie of visualisatie en ik gebruik ook graag muziek, verhalen en gedichten.

De ochtenden vormen een onderzoek naar jezelf op een lichte en vrije manier. We werken in een open, ontspannen en verbindende setting. Je bent van harte welkom!

Praktische informatie

Data maart/april:  8 maart, 15 maart, 29 maart, 5 april en 12 april
(gestarte groep: 12, 19 en 26 januari en 9 en 16 februari)

Locatie: Het Poortershoes, Oosterweg 13 in Groningen

Kosten: € 99 voor vijf keer. Als je wilt kun je daarna doorgaan met een volgende vijf keer in mei/juni. Losse lessen in overleg mogelijk.

Aanmelden: via het formulier hieronder of stuur een mailtje!

‘Heel compleet, met fijne, spontane begeleiding, mooie oefeningen en verhelderende  inzichten. Waardevol!’

‘Verrijkend, ontspannend en ook goed thuis toe te passen. Ik voelde me welkom, met ruimte voor mezelf, voor delen en contact, dankjewel!’

‘Het was verrassend verhelderend met al die eye-openers. Ik ga ze zeker inzetten! Heel fijn om erbij geweest te zijn.’

Aanmelden of een optie nemen

AV

Nieuwsbrief

Contact

Heb je interesse, wil je wat vragen of kennismaken?
Je bent van harte welkom!

Bel of whatsapp op 06 – 12 12 19 13
of mail naar hallo@anitapardijs.nl

Postadres: Postbus 6063, 9702 HB Groningen

Anita Pardijs Trainingen & Teksten is een onderdeel van Educas | KvK Groningen 73162744 | © 2020 - 2024