Selecteer een pagina

Trainingen

Ik geef trainingen om het licht op jezelf te schijnen. Stilstaan bij wie je werkelijk bent en vormgeven aan wat je werkelijk wilt.

Op vrijdagochtenden ben je welkom voor het creëren van zelfinzicht door tekenen, schrijven, collages maken. Er start ook een cursus rondom bewust schrijven en dichten: Dichter bij jezelf. Heb je interesse, stuur me een berichtje!

Verder ben ik beschikbaar voor workshops of trainingen bij organisaties en werk ik soms samen met anderen voor een training of retraite. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Anita Pardijs

Zelfinzicht door de kracht van creatie

Vrijdagochtenden in het Poortershoes in Groningen

Heb je tijd op vrijdagochtend en wil je ontdekken hoe schrijven, tekenen of het maken van een collage je inzicht en verdieping geeft? Of misschien weet je al hoe fijn dit werkt en kom je er steeds niet aan toe?

Let’s create together! We gaan elke keer iets maken aan de hand van een thema, een opdracht of een vrije insteek. Door het gebruik van creatieve werkvormen zet je letterlijk en figuurlijk iets in beweging. Zo kun je zonder dat je hoofd zich ermee bemoeit ontdekken wat zich wil laten zien, krijg je inzicht en inspiratie. Inzicht in je jezelf, je leven en je vragen. Express your Self.

De creatieve opdrachten vul ik soms aan met een ondersteunende oefening, meditatie of visualisatie en ik gebruik ook graag muziek, verhalen en gedichten.

De ochtenden vormen een onderzoek naar jezelf op een lichte en vrije manier. We werken in een open, ontspannen en verbindende setting. Je bent van harte welkom!

Praktische informatie

Data:  nieuwe data volgen

Tijden: van 10 uur tot 12 uur

Locatie: Het Poortershoes, Oosterweg 13 in Groningen

Kosten: € 120 voor vijf keer. Losse lessen in overleg mogelijk.

Aanmelden: via het formulier hieronder of stuur een mailtje!

Workshops bij Link050 in Groningen

Ik geef af en toe een workshop voor Link050. Doe je vrijwilligerswerk in de gemeente Groningen en spreekt het onderwerp je aan? Van harte welkom! De volgende workshops staan gepland:

Dichter bij jezelf: Ontdek je eigen wijsheid door schrijven en dichten. Laat je verrassen door jouw woordkracht en creatie! We gaan spelen met taal, schrijven en dichten aan de hand van eenvoudige, leuke oefeningen en dichtvormen. Ook zullen we iets tekenen of een kleine collage maken.

Bij dit creëren gaat het niet om mooi of goed, het gaat om jou en wat er gezien wil worden zonder dat je hoofd zich ermee kan bemoeien. Inzicht in jezelf, je leven en je vragen voor je eigen reflectie en inspiratie. Via de dichter in jezelf kom je dichter bij jezelf. 

Waar kom je vandaan? Duik op een ontspannen, creatieve manier in je geschiedenis. Door verschillende oefeningen met schrijven en tekenen schijn je licht op jezelf en je herkomst: wat je heeft gevormd, wat je hebt meegenomen, wat wil je aandacht geven.

Een ochtend om meer over jezelf te ontdekken en in beeld te brengen; geboortegrond, gezin van herkomst, voorouderlijnen. We gebruiken oefeningen uit systemisch werken gecombineerd met creatieve werkvormen.

Van hoofd naar hart, hoe doe je dat? Voor hoofdbewoners, hartverlangers en iedereen die meer in contact wil zijn met z’n eigen wijsheid. Het is een hele uitdaging om in de dagelijkse drukte de stem van je hart te horen; het hoofd spreekt meestal luider. En misschien kom je überhaupt te weinig toe aan bewust aanwezig zijn bij jezelf.

Op deze ochtend geven we daarom samen aandacht aan drie elementen van jezelf: lijf, hoofd en hart. Je ervaart hoe je met eenvoudige, kleine oefeningen kunt landen in je lijf. Je ontdekt hoe je anders om kunt gaan met gedachten en zo meer rust creëert in je hoofd. En je maakt contact met de wijsheid van je hart; de antwoorden, inzichten en inspiratie in jezelf. We gebruiken hiervoor oefeningen en inzichten uit ACT, zijnsgericht werken en creatieve werkvormen.

Praktische informatie

Data: dinsdag 17 september, dinsdag 15 oktober, dinsdag 17 december 2024

Locatie: Buurtcentrum Stadspark, Lorentzstraat 11, Groningen

Kosten: deze workshop wordt gratis aangeboden door de Gemeente Groningen aan vrijwilligers

Meer informatie en aanmelden: kijk op de website van Link050.

‘Heel compleet, met fijne, spontane begeleiding, mooie oefeningen en verhelderende  inzichten. Waardevol!’

‘Verrijkend, ontspannend en ook goed thuis toe te passen. Ik voelde me welkom, met ruimte voor mezelf, voor delen en contact, dankjewel!’

‘Het was verrassend verhelderend met al die eye-openers. Ik ga ze zeker inzetten! Heel fijn om erbij geweest te zijn.’

Aanmelden of een optie nemen

AV

Nieuwsbrief

Contact

Heb je interesse, wil je wat vragen of kennismaken?
Je bent van harte welkom!

Bel of whatsapp op 06 – 12 12 19 13
of mail naar hallo@anitapardijs.nl

Postadres: Postbus 6063, 9702 HB Groningen

Anita Pardijs Trainingen & Teksten is een onderdeel van Educas | KvK Groningen 73162744 | © 2020 - 2024